Mercè Brey

«Somos, ante todo, seres enérgicos. Gestores de energía femenina y masculina. Cuando estas están en equilibrio, evolucionamos».
«Hoy en día es la empresa la que tiene la capacidad de crear una nueva realidad. Y las empresas somos las personas... y si las personas evolucionan, todo cambia...».

No perdis l’oportunitat de formar part del canvi que necessitem en el món!

Et convidem a unir-te a nosaltres al pròxim esdeveniment Netmentora Catalunya Women’s Pitch, que tindrà lloc el 12 d’abril a les 18h. Aquesta és una oportunitat única per a recolzar a dones emprenedores i el seu talent, mentre contribuïm a la creació d’una societat més justa i igualitària per a tothom.

Durant l’esdeveniment, tindràs l’oportunitat de conèixer projectes innovadors liderats per dones, així com aprendre de les experiències i consells d’experts en diversitat, lideratge i desenvolupament professional. També tindrem una xerrada inspiradora de Mercè Brey, cofundadora de +Diversity i REDDER Global, on parlarà de la importància de la col·laboració com a accelerador de la igualtat de gènere. Per finalitzar gaudirem d’un espai de networking.

No t’ho perdis! Junts podem marcar la diferència i construir un futur més just i igualitari per a tothom!

Si vols participar, inscriu-te aquí.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *